26. Maja 2019.

U teretnom vozilu srbijanskih registracija pronađeno 280 kilograma marihuane

drogahr

Međunarodnom carinskom graničnom prelazu Tovarnik, službenici carinske mobilne jedinice i policije u pretrazi teretnjaka srbijanskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25. godišnji državljanin Srbije, pronašli su skriveno 364 paketa s ukupno 280 kilograma marihuane, saopšteno je u petak iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

U  saopštenju se navodi da je teretno vozilo s prikolicom-hladnjačom na granični prelaz stiglo juče oko 1,50 sati te da su pripadnici mobilne jedinice carine i policajci posumnjali da je krov prikolice-hladnjače preinačen, a prostor sadrži sumnjive pakete.

„Po nalogu Županijskog suda u Vukovaru, obavljena je pretraga teretnog vozila prikolice, a u krovu hladnjače pronađeno je 364 paketa s oko 280 kilograma marihuane“, stoji u policijskom saopštnju.

Srbijanski državljanin je, uz krivičnu prijavu, predat državnom tužilaptvu zbog sumnje da je počinilac krivičnog djela u sastavu zločinačkog udruživanja vezanog za krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, prenosi Hina.

(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano