18. Septembra 2018.

Uhapšen mladić koji je napao šest osoba u kafiću u Slatini

policija-stop-110

Policijska uprava Virovitičko – podravska potvrdila je u nedelju da je uhapšena maloljetna osoba koja je u noći između subote i nedelje u ugostiteljskom objektu u Slatini oštrim predmetom napala i povrijedila šest mlađih osoba, od kojih je jedna osoba zbog teške povrede zadržana u bolnici.

“Provedenim informativnim razgovorima, utvrđeno je da je u prostoru ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između maloljetnika i nekoliko mlađih osoba, pri čemu je maloljetnik upotrebom oštrog predmeta nanio lake povrede petorici mlađih muškaraca, dok je jedan maloljetnik zadobio tešku tjelesnu povredu”, izvijestila je virovitička policija.

Svim povrijeđenim osobama u Opštoj bolnici Virovitica pružena je ljekarska pomoć, a teže povrijeđenimaloljetnik je zadržan na liječenju.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova je saopšteno da je privedeni osumnjičenik 18. godišnjak. U svom saopštenju MUP, takođe, navodi da je za njim bila provedena intenzivna potraga, u koju su bili uključeni svi raspoloživi kapaciteti.

(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano