24. Juna 2019.

Uoči predstojećeg Bajrama uručena novčana pomoć 20 socijalno ugroženim porodicama

Povodom predstojećeg Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara danas je u Centru za socijalni rad Mostar s novčanom pomoći danas obradovala 20 socijalno ugroženih porodicau Mostaru.

Novčanu pomoć u visini od po 150 KM  uručili su im gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i Izet Šahović, načelnik odjela za finansije i nekretnine. Uručenju bonova bila je prisutnai Zdravka Marić, direktorica Centra za socijalni rad Mostar i Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara.

Gradonačelnik Bešlić rekao je da ovim činom Grad Mostar već 14 godina zaredom želi  pružiti pomoć  i uljepšati ovaj praznik svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke i dobre želje, izrazio je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom pomoći biti smanjene. Grad Mostar će, naglasio je, nastaviti s pružanjem podrškesocijalno ugroženim porodicama uoči najvažnijih vjerskih praznika katolika, pravoslavnih i muslimana.

Direktorica Marić  pridružila se čestitkama i lijepim željama za Bajram, zahvalila gradonačelniku Bešliću i njegovim saradnicima na pomoći projektima koje rad Centar.

(NovaSloboda.ba)

 

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano