18. Oktobra 2018.

Uspješno realizovana akcija “Kulturom do zajedništva”

Članovi Vijeća mladih Grada Mostara, u saradnji sa Unijom studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” i Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru, uz finansijsku pomoć Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanskog kantona, uspješno su realizovali projekat “Kulturom do zajedništva”.

Dvadeset studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” i Sveučilišta u Mostaru zajedno su odgledali predstavu “Mali dućan strave” u Narodnom pozorištu Mostar. Osim studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” i Sveučilišta u Mostaru, te rukovodstva Vijeća mladih Grada Mostara, predstavi su prisustvovali brojni ljubitelji pozorišta, te predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti Mostara, HNK-a i FBiH.

“Zadovoljan sam realizovanim aktivnostima, I uvjeren sam da će Vijeće mladih i u budućnosti biti organizator sličnih manifestacija, ne samo na polju kulture, nego i u svim sferama života u Mostaru”, kaže Džani Pajić, koordinator za kulturu, obrazovanje i volonterizam i član Upravnog odbora Vijeća mladih Grada Mostara.

A. Š.

(Novasloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano