24. Aprila 2018.

Vrijeme je za crveni maj širom svijeta!

velez

Lagano dolazi vrijeme za održavanje tradicionalnih crvenih noći u svim krajevima planete. Ohrabreni dešavanjima u klubu posljednjih nekoliko mjeseci naši Veležovci ove godine ulažu dodatne napore kako bi osigurali što bolje druženje, a i ostvarili što bolji krajnji rezultat koji je naravno moralna i ekonomska pomoć FK Velež, navodi se u saopštenju Udruženja građana Mostarski Rođeni.

Naredna Crvena noć će se održati 13. maja u Rozenburgu, koji se nalazi nadomak Rotterdama u Holandiji, u organizaciji Senada Džafića i Vejsila Omerovića, Veležovaca iz Holandije i UG Mostarski Rođeni. Radi se o 6. nastavku sada već dugogodišnje manifestacije, na kojoj se iz godine u godinu okupljaju Veležovci porijeklom iz svih krajeva bivše nam države, a trenutno situirani širom Evrope. Kao i svake godine, i ove organizatori obećavaju odličnu zabavu uz Senada Musića i Začarani krug, kao i bogat prateći program. Sve informacije i rezervaciju ulaznica po cijeni od 15 EUR za ovogodišnju Crvenu noć u Holandiji mogu se dobiti na broj telefona +31623746493.

Isti dan, još jedna Crvena noć će se održati u Louisville, Kentucky, SAD u organizaciji Veležovih navijača iz Amerike. Nubuvet Buba Hadrović i Anel Vlahović, ispred Organizacionog odbora obećavaju još jednu nezaboravnu noć Veležovaca. Crvena noć za Sjevernu Ameriku će se održati u Clubu “Joker”, poznatom svim Bosancima i Hercegovcima širom kontinenta. Ulaznice po cijeni od 20 USD mogu se rezervisati kod organizatora putem socijalnih mreža.

FK Velež daje punu podršku organizatorima obe Crvene noći, a predstavnici kluba bićr prisutni na Crvenoj noći u Holandiji.

“Pozivamo sve Veležovce da podrže naš klub prisustvom i na taj način pomognu rad kluba i izraze podršku Upravnom odboru koji danonoćno radi kako bi uzdigao našeg Veleža, kao i da rezervišu svoje ulaznice na vrijeme zbog povećanog interesa. Ustanite Rođeni!”, stoji na kraju saopštenja.

(Novasloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano