21. Marta 2019.

Vujošević objavio spisak igrača za 4. ciklus kvalifikacija za SP 2019. godine

1532087325dulevujosevic

Stručni štab muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, na čelu sa selektorom Duškom Vujoševićem, saopštio je danas spisak od 24 igrača za IV ciklus kvalifikacionih utakmica za Svjetsko prvenstvo 2019. godine, saopšteno je iz KS BiH.

Na spisku selektora su: Nemanja Gordić, Amar Gegić, Adi Zahiragić, Darko Talić, Marko Rikalo, Džanan Musa, Edin Atić, Almir Hasandić, Ibrahim  Durmo, Aleksandar Lazić, Nedžad Muratović, Nedim Buza, Adin Vrabac, Milan Milošević, Miralem Halilović, Emir Sulejmanović, Amar Alibegović, Ajdin Penava, Andrija Stipanović, Elmedin Kikanović, Markus Lončar, Jusuf Nurkić, Robert Rikić, Obrad Tomić.

“Ja sam došao u BiH i pored velikih otpora na koje taj moj čin naišao van BiH. Uzimajući u obzir težak poraz protiv Francuske, doživio sam rezultatsku i ljudsku satisfakciju, ali imam utisak da smo mi iz stručnog štaba sve usamljeniji. Apelujem na sve ljude koji su na bilo koji način uključeni u funkcionisanje Košarkaškog saveza BiH, a i one koji nisu, da se aktivno i timski uključe u pokušaju da se obezbijedi da u predstojećim akcijama imamo na raspolaganju kompletan igrački sastav i najbolje moguće uslove za pripreme”, poručio je selektor Vujošević.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano