17. Juna 2019.

Za korisnike BH Telecoma: Besplatno gledajte polufinalne i finalne utakmice SP Rusija na mobitelima ili tabletima

MojaWebTV - SP

Svi korisnici usluga BH Telecoma koji žele polufinalne i finalne utakmice Svjetskog fudbalskog prvenstva na BHT1 kanalu pratiti putem interneta, na svojim mobitelima, laptopima ili tabletima, imaće tu mogućnost, i to besplatno, bilo gdje na području BiH.

BH Telecom će svim svojim korisnicima omogućiti  besplatan pristup i korištenje Moja webTV usluge tokom trajanja ovih utakmica, bez obzira da li internetu pristupaju putem fiksne ili mobilne mreže BH Telecoma.

Za praćenje utakmica potrebno je na portalu BH Telecoma: www.bhtelecom.ba/webtv.html, bez prijave i bilo kakvih dodatnih koraka, kliknuti na BHT1 kanal i stream će se pokrenuti ili korisnik može skinuti Moja webTV aplikaciju na svoj smart uređaj, kliknuti na BHT1 kanal i stream će se pokrenuti.

Besplatna Moja WebTV usluga podrazumijeva besplatan pristup i streaming kanala BHT1 za vrijeme trajanja polufinalnih i finalnih utakmica SP Rusija 2018, koje će se odigrati u periodu od 10.07. do 15.07.2018.godine, saopšteno je iz BH Telecoma.

(NovaSloboda.ba)

 

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano