24. Marta 2019.

Žestoki borac

pr Florence Kasumba

Florence Kasumba (41) je osvojila Hollywood. Od 2016. godine stalni je član Marwelove glumačke ekipe u filmskoj seriji o super junacima. Ova američka firma za zabavu privlači globalnu publiku u kina, sa akcionim Blockbusterima „Black Panthers“ .

Poslijednji film sa Kasumbo, kao ratnicom Ayo, zaradio je više od milijardu dolara, što mu je donijelo titululu najkomercijalnijeg filma svih vremena.

Zbog toga, što je Florence Kasumba postala toliko poznata, sada ima i jednu Lego figuru, napravljenu po uzoru na njenu ulogu. Ona lično smatra da je to cool jer u djetinjstvu nikad nije imala neku tamnoputu figuru među Lego igračkama.

Kasumba je rođena u Ugandi, odrasla u Essenu u Njemačkoj, a živi u Berlinu. Kada govori o Hollywoodu zvuči poput sportiste koji tvrdi kako je napokon stigao u klub istomišljenika. Svi koji tamo dolaze jako su motivisani, daju sve od sebe, jer svako zna da je itekako zamjenjiv. A to je i nju podstaklo na vrhunske izvedbe.

Hollywood je nije ni malo promjenio. Još uvjek živi u iznajmljenom stanu za koji mjesečno plaća kiriju. Udata je i ima dvoje djece. Rado vozi biciklo, ne posjeduje auto. A na pitanje šta je za sebe uradila nakon uspjeha i dobre zarade u Hollywoodu, kaže da je upisala dobar borilački kurs? Naravno, treba ostati u kondiciji za potrebe snimanja narednog filma.

(stern)

Lj.G.

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano