Bestseler Mostarca Harija Slipičevića “Ključ besmrtnosti” u svim knjižarama, rame uz rame sa svjetskim velikanima

Nakon što su prva dva izdanja regionalnog bestselera ”Ključ besmrtnosti”, autora Harija Slipičevića rasprodata, čitaoci mogu pronaći roman u izdanju čuvene beogradske izdavačke kuće ”Laguna”. 

Slipičevićev roman već je u svim knjižarama Delfi i prestižnim Laguninim klubovima čitalaca, rame o rame s naslovima najznačajnijih regionalnih i svjetskih autora. 

Nakon što je u rekordno kratnom vremenu ”Ključ besmrtnosti” postao najprodavanija knjiga u Bosni i Hercegovini, pojavio se interes više većih izdavačkih kuća, od kojih je Laguna bila najuspješnija za potpisivanje ugovora sa Slipičevićem. Mostarski pisac sa holandskom adresom Hari Slipičević ne krije zadovoljstvo zbog nove saradnje.       

”Puno mi znači što moj roman ima priliku stići do sve većeg broja čitalaca. Nadam se da je ovo tek početak putovanja Ključa besmrtnosti”, poručio je autor romana Hari Slipičević.   

”Ključ besmrtnosti” je prvi roman mostarskog pisca sa holandskom adresom, Harija Slipičevića. Napeta priča romana ”Ključ besmrtnosti” koja vodi čitaoce kroz savremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz splet istorijskih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. U priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, naučnik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.     

(NovaSloboda.ba)