Svečano otvorena nova INA benzinska stanica u Ljubuškom

Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo danas su, u prisustvu poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice, svečano otvorili INA Ljubuški benzinsku stanicu.

Radi se o realizaciji projekta vrijednog 1,7 miliona KM, a otvorenje ove benzinske stanice omogućilo je otvaranje deset novih radnih mjesta.

 „Holdina upravlja savremenom maloprodajnom mrežom benzinskih stanica u BiH koju stalno razvija kroz kapitalna ulaganja, te unapređenjem ponude goriva najviše kvalitete i bogatog gastro programa u sklopu Fresh Cornera. Osigurati izuzetno iskustvo kupovine za naše posjetioce predstavlja krajnji cilj našeg poslovanja, zbog čega se trudimo da svim potrošačima omogućimo uslugu koja odgovara najvišim međunarodnim standardima, uz konstantno osluškivanje i razumijevanje potreba lokalnog tržišta. Veliko nam je zadovoljstvo što i naši kupci u Ljubuškom prepoznaju nas kao partnera od povjerenja koji nudi usluge prilagođene njihovim potrebama”, rekao je Slavko Sić, izvršni direktor za maloprodaju Holdine.

Nastavljajući praksu društveno odgovornog poslovanja i podrške udruženjima i organizacijama od značaja za lokalne zajednice, ovog puta predstavnici Holdine uručili su donaciju za Udruženju roditelja djece sa posebnim potrebama Duga iz Ljubuškog, kao vid podrške njihovom radu. Udruženje Duga djeluje 12 godina na području opštine Ljubuški i u sklopu svojih aktivnosti organizuje edukacije s ciljem pružanja pomoći roditeljima i široj zajednici za uključivanje djece sa posebnim potrebama u život zajednice, što je značajno kako za djecu, tako i za zajednice u kojima žive.

V. B.

(NovaSloboda.ba)