Put oko svijeta bez igdje ičega na sebi

Instagramerka Sarah Jane (33) putuje svijetom, i sa tih putovanja na svom instagram profilu redovno postavlja fotografije, sa veoma interesantnih destinacija. Najinteresantnije u svemu tome je da instagramerka prilikom tih putovanja nema nigdje ništa na sebi.

 O svojim putovanjima je nedavno na kanalu you tube objavila i video snumak, gdje je govorila o interesantnim doživljajima i susretima, a kako kaže, od svega toga najteže joj pada pakovanje stvari, jer sve što ima uza se,  tokom putovanja mora biti u ruksaku. Međutim, to nije nešto zbog čega bi se trebala brinuti. Ona voli zabavu, odlazi na egzotične lokacija, kako bi se predstavila gola na društvenim medijima.

Svoj slobodni duh, i neobuzdani pristup životu, redovno pokazuje kako na instagramu, a kaže, kako joj je najudobnije negdje gdje je vanjska temperatura iznad 21 stepen Celzijusa. Poštuje domaće zakone na mjestima koja posjećuje i dodaje kako nije sigurna da bi ovako slobodno mogla prošetati, recimo po Dubaiju.

Uostalom, ko želi, neka je potraži na instagramu, ili na you tube, a ovdje samo nekolik slika sa njenih „golih“ putovanja.

(thesun)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)