Sveučilište u Mostaru raspisalo konkurs za upis studenata

Sveučilište u Mostaru raspisalo je konkurs za upis studenata na prvu godinu preddiplomskih, diplomskih i integrisanih preddiplomskih i diplomskih studija za akademsku 2019./2020. godinu.

Prijave za prvi upisnii rok primaju se od 24. do 29. juna 2019. godine, dok se prijave za drugi rok primaju samo za studije na kojima ostane slobodnih mjesta nakon prvog roka.

Izbor kandidata u prvom roku obavlja se upisnim postupkom 1. do 6. jula. Cjelovit tekst konkursa s brojem mjesta i vremenom održavanja prijemnih ispita može se preuzeti na službenoj stranici Sveučilišta u Mostaru. (https://www.sum.ba/objave/natjecaji/natjecaj-za-upis-studenata-u-prvu-godinu-preddiplomskih,–diplomskih-i/)

Sastavnice Sveučilišta u Mostaru su: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodno-matematičkih i vaspitnih nauka, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Akademija likovnih umjetnosti, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet i Farmaceutski fakultet.

(NovaSloboda.ba)