Odličan životni stand up show Marine Orsag stiže u Mostar

Konačno je došlo vrijeme da se šarena ovca zagrebačkog Studija Smijeha, Marina Orsag, podruži s ljubiteljima humora u Mostaru. U četvrtak, 27. juna u 20,30 sati, u OKC Abrašević dolazi „Šarena ovca u obitelji“.

Nakon puno nastupa u sklopu tematskih večeri “Hepi femili” i “Laugh out proud”, Marina je skupila toliko teksta na tu temu da više ne stane u program sa 4 komičara/ki, pa je odlučila ne smetati više kolegama/icama i napraviti jedan dugometražni show na te dvije teme.

Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj porodici, s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u hrvatskoj kao LGBT osoba, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu.

Kako biste se dobro zagrijali za urnebesnu veče, show će otvoriti mlada stand up komičarka Dragitza Raštegorac i njen kolega Hrvoje Krmelić.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM.

Ako se još niste imali prilike upoznati s Marinom, ona je kako da vam kažemo, jedna blesava budaletina od 40 godina. Da, ove godine je navršila 40. Nepresušni izvor energije i vječni Petar Pan. Osvojila je i razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski adria stand up komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Evropskog heroja humora 2018.

Ukratko, vrhunski humor je zagarantovan, poručuju organizatori mostarskog nastupa.

(NovaSloboda.ba)