Serena 88: Nova ljepotica za uživanje na pučini

Ova nova jahta nudi dovoljno mjesta za deset osoba, kao i višestruke opcije za objedovanje i uživanje na otvorenom.

Ogromni volumen, vrhunski panoramski pogled i fleksibilni raspored prostora su osobine koje definišu novu jahtu turskog brodogradilišta Sirena Yachts, Sirena 88. Sa debijem koji je zakazan za Kanski festival jahti u septembru, jahta je dobila nautičku arhitekturu od German Frers, kao i dizajn enterijera od cor D. Rover.

Raskošni master apartman na glavnoj palubi, sa ogromnim prozorima pružiće priliku za uživanje u predivnom pogledu tokom čitavog dana, sa privatnim kutkom za sjedenje sa modularnim balkonom, koji se sam po sebi nameće kao genijalno mjesto za jutarnju kafu i čitanje novina. Staklo igra glavnu ulogu i u vlasničkom kupatilu, sa zaobljenim panelima koji formiraju spektakularni svjetlarnik, zajedno sa ugradnim tušem.

Sa ukupno pet kabina, uključujući i VIP apartman, Sirena 88 jahta nudi dovoljno mjesta za do deset osoba, sa ukupnom posadom od četiri člana.

Enterijer, koji se trenutno konstruiše, može biti adaptiran ukoliko potencijalni vlasnik to poželi. Izdignuta pilotska kućica omogućiće vam predivni pogled tokom navigacije, dok je raspored prostora na taj način ostao neometan. Glavna paluba služi kao srce ove jahte, sa formalnom trpezarijom za deset osoba, uz dodatni fine-dining kutak na mostu.

Još jedna al-fresco društvena opcija nalazi se na krmi, nadomak luksuznog beach kluba, što će svaki obrok učiniti fantastičnim. Brojni prostori lože, sofe i ležaljke nalaze se na svim palubama, a ideani su za zaljubitelje sunca. Whirlpool spa kada na mostu, koja, takođe, dolazi sa koktel barom, idealna je za one koji žele osvježenje u sred vrelog dana.

Konstruisana sa kompozitnim trupom i karbonskim palubama i superstrukturom, ova jahta je veoma lagana. Njen optimizovani centar gravitacije čini je versatilnijom takođe, a očekuje se da će Serena 88 imati raspon od 2.400 nautičkih milja pri brzini od devet čvorova, dok će je pokretati twin 1.550 KS MAN motori.

Z. N.

(NovaSloboda.ba)