Mostarka Zana Mesihović objavila novi spot u SAD

U Californiji je proteklih dana svjetlo dana ugledao novi spot Mostarke Zane Mesihović (Zana Messia) za pjesmu „Ride This 2 The End“. Riječ je o prvom single-u s novog albuma pod nazivom „11:11“, na kome su sve pjesme snimljene u dvije verzije. Pop verziji, koju izvodi Zana Messia, te rock-soul verziji koju izvodi Zanin alter-ego bend ”The Midnight Mission”. 

Youtube link pjesme: https://www.youtube.com/watch?v=jUUVdB3ibq4 

„Ride This 2 The End je pjesma o otrovnoj ljubavnoj vezi, dok je spot simbolični kraj te veze. Nakon ovog, u planu je novi single, koji će se zvati LA Minute, a nakon toga – novi album!“, ističe Zana Mesihović.   

Pjesma je snimana u Lavish Studio u Los Angelesu, pod producentskom palicom Billy-ja Mohlera, dok je za miksanje bio zadužen dobitnik više Grammy nagrada Stuart Schenk. Svi zainteresovani do pjesme mogu doći na linku: https://fanlink.to/ZMridethis2theend 

Rođena Mostarka Zana Mesihović, koja nastupa pod umjetničkim imenom Zana Messia već duže vrijeme živi u Californiji, gdje je u pažnju javnosti dospjela albumom Balkan Soul, koji je lansirao njenu karijeru u SAD-u. Mlada jazz muzičarka je do sada sarađivala s zvijezdama, poput Stevia Wondera i DJ-a Paula Oakenfolda, te pored solo karijere radi muziku za filmove.

(NovaSloboda.ba)