U prodaji ulaznice za koncert tenora Marka Škugora u Mostaru

Ulaznice za prvi samostalni koncert šibenskog tenora Marka Škugora u Mostaru, koji će se održati u četvrtak, 26. septembra s početkom u 20,30 sati, u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosači.u prodaji su od danas.

“Već od prve najave koncert je zaintrigirao mostarsku publiku, što nas jako raduje, jer smatramo da je Marko pozitivan uzor mladima na muzičkoj sceni”, saopštilii su organizatori.

Marko Škugor je u 2018. godini, u izdanju Scardone, predstavio i svoj drugi studijski album „Samo s tobom sam upoznao ljubav“, nazvan prema njegovom velikom hitu, koga je otpjevao s Oliverom Dragojevićem.

Marka Škugora publika od milja zove šibenskim Joseom Carrerasom, što samo za sebe govori o njegovim glasovnim sposobnostima.

Markovi fanovi već znaju da njegov impresivan vokal oduševljava na svakom nastupu, a stajaće ovacije i pljesak koji ga prati tokom cijele pjesme postali su dio njegovih izvođenja.

Ulaznice za koncert, koji se dugo očekuje u Hercegovini, mogu se kupiti svaki radni dan, od 10 do 13 i od 18 do 21 sat na blagajni Kosače.

(NovaSloboda.ba)