Od anti-stara do naslovne strane

Čitav svijet sada slavi genijalnu vickastu figuru instagram senzacije ovog ljeta, koja se zove Celeste Barber (37). Majka je dvoje djece i ima 6 miliona sljedbenika na instagramu.

Ovih dana, dospjela je na naslovnu stranu časopisa „Vogue Portugal“, i to ne kao model sa mjerama i besprijekornim izgledom lica, nego sa ogromnom količinom humora.

Njen recept: Australijska instagram-domaćica postala je „vic figura“, parodirajući sa svojim izgledom poze prominentnih.

Za portugalsko izdanje časopisa Vogue, na naslovnoj strani je kopirala naslovnicu, na kojoj se nalazila Irina Shayk (33). Za modnu bibliju, to je prava revolucija.

Celeste u svemu ovome nikada nije imala cilj da postane slavna ličnost i kaže: „Gledala sam sve te smiješne poze poznatih, i pomislila, kako bi to  izgledalo, kada bi ih uradila neko normalna osoba.

Pri tome sam se željela i sama nasmijati“.

Na naslovnici Voguea je, umjesto nakita, stavila plastične podloške za piće, imitirajući Irinu Shayk.

Na metalnoj štangi je imitirala pozu sa bazena, koju je napravila Rihana (31), promi pozu Belle Hadid sa tanga gaćicama i XXL sombrerom, zatim instagram model Alexis Ren (22) sa voćnim doručkom, opet na svoj način, te pozu sa bazena američkog modela Ane Cheri (33), koja je uz svoj sixpak imala i malu bočicu sa kapima od konoplje, na što je Celeste pokazala svoj puni izgled uz flašu šampanjca.

(vip)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)