Euforija oko Red Bull Cliff Divinga: Orlando Duque i Lorens Listo točili gorivo kupcima na pumpi INA u Sutini

U saradnji sa Red Bullom, u sklopu promocije manifestacije Red Bull Cliff Diving, renomirani skakači Orlando Duque i Lorens Listo danas su na benzinskoj pumpi INA u Sutini upriličili druženje, u sklopu koga su točili gorivo posjetocima, fotografisali se i dijelili autograme. 

Kako se približava  24. avgust, dan održavanja Red Bull Cliff Divinga u Mostaru, euforija oko ovog događaja postaje sve veća. Taj osjećaj „podgrijalo“ je i druženje sa zvijezdama skokova sa Starog mosta, koje je danas na benzinskoj stanici INA u Sutina organizovala kompanija Holdina u saradnji s Red Bullom.

Svi koji su svratili na pumpu INA u Sutinu imali su priliku upoznati skakače Orlanda Duquea i Lorensa Listu, koji su preuzeli ulogu domaćina, te pomogli posjetiocima i  kupcima da natoče visokokvalitetno Class Plus gorivo i odaberu nešto iz bogate ponude Fresh Cornera, poput kafe, toplih i hladnih napitaka, te neodoljivih pekarskih proizvoda. Ispunili  su i želje svojih fanova tako što su im dali autograme,  podijelili s njima iskustvo o tome kako izgleda skok u hladnu Neretvu s visine od 27 metara i pozvali ih da prisustvuju ovom spektaklu.

Red Bull Cliff Diving takmičenje se u Mostaru održava od 2015. i svake godine bilježi sve veću posjećenost i medijsku pokrivenost. Zahvaljujući ovom takmičenju, najbolji svjetski skakači postaju dio 453 godine stare tradicije skokova sa Starog mosta od kojih zastaje dah. Ponosni sponzori Red Bull Cliff Divinga 2019. i ove godine su Class Plus goriva powered by INA i Energopetrol.

(NovaSloboda.ba)