U Kninu 15 maskiranih osoba napali i tukli goste kafića koji su gledali utakmicu Crvene Zvezde

Goste kafića koji su sinoć gledali TV prenos utakmice između Young Boysa i Crvene Zvezde u mjestu Uzdolje blizu Knina napalo je 15 maskiranih osoba, a među napadnutim je bilo i žena i djece, javili su hrvatski mediji.

Kako je prenio zagrebački Jutarnji list, sinoć se u Uzdolju, selu u opštini Biskupija pokraj Knina, u kafiću u kome su okupljeni gledali utakmicu Young Boysa i Crvene zvezde dogodio incident, a prema navodima portala Feral news, pet povrijeđenih je prevezeno u bolnicu u Kninu.

Među njima je i vlasnik kafića, koji je dobio udarac flašom u glavu i njegova supruga, te jedno devetogodišnje dijete.

Portal Feral news javio je da se sličan incident dogodio i u Đevrskama, u opštini Kistanje, gdje je u kafiću u kome se gledala utakmica došlo do provokacija, uglavnom na nacionalnoj osnovi.

Šibenska policija je jutros potvrdila da su se desila oba ova incidenta, navodeći u saopštenju da je “u mjestu Uzdolje, nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta, a tom prilikom pet osoba je lakše povrijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik”.

“Tokom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko ispitivanje”, navela je policija.

(Beta)