Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo kod Jabukovca

Policija je uhapsila D. P. (35) iz Negotina, osumnjičenog za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

On se tereti da je 7. avgusta ove godine na salašu u Jabukovcu kod Negotina hicima iz vatrernog oružja ubio R. K. (1947.), Lj. O. (1943.), D. K. (1926.) i D. J. (1966.), navodi se u saopštenju MUP-a.

Pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku, policija je pronašla zakopane u zemlji automatski pištolj “škorpion” i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačima, kojima je D. P,ž., kako se sumnja, počinio zločin.

Pretresom salaša osumnjičenog, policija je pronašla, takođe, zakopane još dvije malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije, dodaje se u saopštenju.

Po navodima MUP-a, osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za teško ubistvo i nedozvoljeno posjedovanje oružja, izveden pred Viši sud u Negotinu.

U selu Jabukovac kod Negotina 9. avgusta pronađena su tijela 72. godišnjeg Raje Kazimirovića, negove majke, sestre i sestričine, a prema navodima beogradskih medija motiv zločina je najvjerovatnije pljačka.

(Beta)