Pokorila modnu pistu

Nakon 19 godina, Jennifer Lopez na sedmici mode u Milanu ponovo nosila svoju slavnu Versace haljinu pod imenom „Jungle Dress“, Haljina iz džungle. Nakon ovog nastupa, slavna pjevačica, glumica, producentica, plesačica, Jennifer Lopez, na popis svojih talenata stavlja i manekenstvo.

Atraktivna pjevačica, za koju mnogi komentarišu da joj godine ne mogu ništa, poput prave profesionalke prošetala je pistom na sedmici mode u Milanu i zaradila grandiozni pljesak i ovacije.

Ona je bila ta, koja je zatvorila reviju modne kuće Versace na sedmici mode. Na sebi je nosila prekrojenu verziju kutne haljine iste modne kuće, koju je prije 19 godina nosila na dodjeli Grammyja.

Ovo nije prvi put da se italijanski modni div Versace svojim kreacijama vraća u prošlost.

Proljetos je Donatella odala počast svom preminulom bratu Gianniju Versaceu pravom modnom poslasticom. Pistom su tada prodefilovali najpoznatiji supermodeli devedesetih, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Carla Bruni i Helena Christensen.

Društvene mreže su bile pune pozitivnih komentara na račun izgleda Jennifer Lopez, a mnogi su se zapitali da li je realno da i u pedesetoj godini pjevačica izgleda tako dobro.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)