Mostar u srcu, Velež do groba: Ulaznica za “Crvenu noć” 1.000 KM

U skladu sa praksom iz prethodnih, UO FK Velež je odlučio i ove godine organizovati Veležovu Crvenu noć. Tradicija koja traje već dvadestak godina i služi druženju i zbližavanju ljudi kojima je Velež u srcu, ali i promociji našeg kluba kao jednog od najvećih simbola našeg grada i Hercegovine u cijelini, stoji u saopštenju FK Velež, koje donosimo u cijelosti.

“Biće to prilika da se bliže upoznate sa dostignućima kluba i sa planovima za bližu i dalju budućnost. U proteklih nekoliko godina FK Velež je doživio transformaciju od gotovo ugašenog kluba do današnje konsolidacije i stabilnosti, što nas sve zajedno jako veseli. Trebalo bi mnogo vremena i prostora da bismo pobrojali sve projekte koji su, u međuvremenu, urađeni na poboljšanju infrastrukturnih, ali i ostalih segmenata kluba.

Međutim, kako zahtjevi FS BIH iz sezone u sezonu postaju veći, pred nama su još mnogobrojne obaveze, kako na zadovoljavanju infrastrukturnih uslova, tako i na organizacionom planu. Kad na sve ovo dodamo želju i težnju da naš klub igra zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu, jasno je da je pred nama još mnogo posla.

Stoga vas ovim putem pozivamo da dođete i svojim prisustvom uveličate događaj, te se kupovinom donatorske ulaznice direktno uključite u pomoć realizacije zacrtanih ciljeva. Cijena ulaznice je 1.000 KM.

Crvena noć biće održana 26. oktobra u mostarskom restoranu Megamarkt sa početkom u 19,30 sati. Uz muziku i večeru, u ugodnom ambijentu restorana očekuju vas i prigodni pokloni FK Velež. Mostar u srcu Velež do groba!”, navodi se u saopštenju FK Velež.

(NovaSloboda.ba)