Redukcija grudi, uz upozorenje

Laura Anderson (30) zvijezda sa Love Islanda, izrazila je gorko žaljenje zbog “brzog popravljanja” grudi sa 18 godina, nakon što je na televiziji vidjela svoju nesrazmjernu figuru. Ona je uz to podijelila i fotografiju nedavnih ožiljaka smanjenja grudi i tvrdila da želi što je ikad imala kozmetičke operacije.

Ranije ove godine, zvijezda Love Island je otkrila svoje planove da joj se uklone 32E implantati grudi, 12 godina nakon što je prvi put imala posao sa grudima.

Otkrila je, kako je vidjevši sebe na Love Islandu 2017. godine, shvatila da su joj grudi “prevelike” za kadar i to ju je ponukalo na smanjenje.

Na postu o operaciji, Laura je otkrila, kako je bila “previše nezrela” da se tada podvrgne proceduri, i želi da upozori svoje sljedbenike na posljedice takvog postupka.

Pored slike ožiljaka na grudima, Laura je dodala: „Nije za one sa slabim srcem. Nedavno sam se odlučila na smanjenje grudi. Prvo sam povećala grudi sa 18 godina. Nakon toliko vremena, normalno je razmotriti mogućnost zamjene. Želim napomenuti da iako sam tada imala18 godina,  bila sam jako zrela za svoju dob (mentalno), a  nisam imala pojma ko sam, ili šta to radim sa svojim tijelom”.

Upozoravajući obožavateljke na postupak, Laura je rekla: “Ono što vam ne kažu, svaka operacija ima posledice koje traju godinama.

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)