Povratak u sadašnjost

Angelina Jolie (44) pozirala je za naslovnicu časopisa Harper’s Bazaar, koji izlazi u decembru.

U velikom intervjuu na stranicama časopisa, Jolie je progovorila o svojim emotivnim ožiljcima, djetinjstvu, majčinstvu i humanitarnom radu, pri čemu je otkrila i neke nepoznate detalje o sebi.

Na svom Instagram profilu, časopis je postavio fotografiju, na kojoj  Angelina pozira potpuno gola, prekrivena providnim velom, a na stranicama časopisa  objavljeno je nekoliko sličnih fotografija.
Glumica je otkrila kako je htjela preseliti u inostranstvo, ali se njen bivši suprug Brad Pitt tome protivio.

“Voljela bih živjeti vani, a to ću i učiniti čim moja djeca napune 18 godina. Trenutno moramo biti u blizini njihovog oca. Teže mi se nositi s onim nevidljivim ožiljcima. Život nosi puno promjena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osjećam kako mi se krv vraća u tijelo”, rekla je glumica.

Prije braka s Bradom i vođenja porodičnog života, Angelina je u Hollywoodu stekla imidž buntovnice.

Nakon brojnih drama, uključujući i onu 2000. godine, kada je na dodjeli Oscara poljubila u usta svoga brata, noseći oko vrata privjesak s krvlju svog tadašnjeg ljubavnika Billyja Boba Thorntona, te burnog razvoda s Bradom, Jolie sve više pomaže ženama i izbjeglicama, kojima je potrebna pravna pomoć, a najviše pažnje pruža svojoj djeci, za koju kaže da su joj pomogla pronaći zaboravljenu divlju stranu.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)