Sada i autobiografija

Nakon što je stekla popularnost svojom muzikom, prešla je na proizvode za šminkanje i odjeću, zbog čega je mnogi obožavaoci prozivaju da se više ne bavi onim, čime je i počela graditi svoju karijeru.

Sada je Rihanna odlučila krenuti i u vode književnosti, te objaviti autobiografsku knjigu sa svojim fotografijama, a nije mogla izabrati bolji način kako će je promovisati. Velikom knjigom od 504 stranice, popularna pjevačica je pokrila svoje golo tijelo, a od svojih obožavalaca dobila je više od milion lajkova u samo nekoliko sati.

Knjiga jednostavno nazvana „Rihanna“ objavlio ju je Phaidona, sastoji se od tri specijalna izdanja: „This Shit Is Heavy“, „Drippy+The Brain“ i „Stoner“. U njoj su sadržane fotografije iz djetinjstva pjevačice, kao i one sa turneja i putovanja.

Ova knjiga će vjerovatno biti rasprodana za nekoliko minuta, obzirom da štogod pjevačica proizvede, brzo nestane s polica.

Rihanna je tako nedavno proglašena i najbogatijom ženskom muzičarkom, a prema Forbesu njeno se bogatstvo procjenjuje na 600 miliona dolara. Najveći dio tog bogatstva zapravo je stekla baš svojim Fenty Beauty kolekcijama.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)