Griješni anđeo

Victoria’s Secret model Candice Swanepoel (31) se na najnovijim fotografijama pokazala lijepa do grijeha, pustivši pokrivač da padne. Tokom poslijednjeg fotoshootinga, lijepa Južnoafrikanka se pokazala bez igdje ičega na sebi, a svoje obožavaoce dovela skoro do ludila.

Grijeh je može biti tako lijep! Candice Swanepoel, manekenka Victoria’s Secret, uvijek i iznova se pojavljuje u donjem rublju, ili u uskom bikiniju. Ali, sada je otišla još malo dalje. Anđeo je pozirao u toplesu, fotografu Eduardu Bravinu. Može li anđeo biti toliko griješan? U svakom slučaju, fanovi Candice Swanepoel imaju svoje mišljenje o ovoj fotografiji – i tu je sve jasno.

Da Candice Swanepoel nije iritirana ovom zaluđenošću, sigurno nije iznenađenje za jednog modela iz Victoria’s Secret. Svojim obožavaocima na instagramu, kojih broji 13,7 miliona, redovno daje mogućnosti dubokod uvida i čini da njihova srca brže kucaju.

Iznad svega, muški svijet će sa zadovoljstvom primiti poruku: 31. godišnjakinja je još od ljeta solo. Nakon 15 godina, Candice Swanepoel se odvojila se od oca svoje dvoje djece, manekena Hermanna Nicolija.

(taz)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)