Za sav novac svijeta

Nije najbolja glumica i sigurno nije najbolja pjevačica, ali kada je riječ o rijetkom talentu, stvorena je da bude prava superzvijezda, Jennifer Lopez nikog ne obmanjuje. U filmu “Hustlers” sada je pokazala svu raskoš svoje umjetnosti

Noćna „mašina za novac“ Ramona, ala Jennifer Lopez, u filmu “Hustlers” pliva u dolarskim banknotama, koje joj jedan bankar sa Wall Streeta baca na pozornicu kao nagrada za predstavu.

Naravno, uloga Ramone je kao stvarena za Jennifer Lopez.

“Sve je po kontrolom i volim to”, pjevala je još 2002. godine u njenoj pjesmi “Jenny From The Block”, a ako neko tako više voli, “Hustlers” je Sex&Crime remake toga hita. U filmu ona čak i izgleda kao u tadašnjem video spotu. Ekspanzivna kosa, ogromni kaputi, ogromne minđuše, visoke čizme, opšta sklonost ka ekscesu.

Priča filma “Hustlers” temelji se na činjenicama koje je novinarka Jessica Pressler objavila 2015. godine u članku pod naslovom “Hustlers at Scores”. Rediteljka Lorene Scafaria tada je osigurala filmska prava, obezbjedila Lopez kao producenticu, i u jednoj od glavnih uloga. Samo šest mjeseci nakon što je film snimljen, već od septembra, sa velikim uspjehom se prikazuje širom SAD.

Na slikama J. Lo na plesnom podiju i kriminalni kvartet, s lijeva: Annabelle (Lili Reinhart), Ramona (Jennifer Lopez) Mercedes (Keke Palmer) i Sudbina (Constance Wu).

(focus)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)