Ljubav iz komisiona

Američka pop muzičarka Billie Eilish (17) postala je stilska ikona za svoje fanove. Nosi široke vrećaste pantalone i majice luksuznih labela, sa likovima iz crtanih filmova u drečavim bojama.

Njena kosa svijetli zeleno, podudarajući se sa odjećom iz njene vlastite linije, koja uključuje neon-zelene dukseve za djecu, koji su se nedavno pojavili. Njeni fanovi ne samo da žele oponašati njen stil, već žele da se sa njom oko toga i dogovoraju. Ona se redovno pojavljuje na sastancima svojih navijača.

Prošlog proljeća pjevačica “Bad Guy” dobila je vjetrovku u jarko ljubičastoj, ružičastoj i zelenoj boji, uz poruku: “Utopli se Billie!”, Ali, umjesto u njenom ormaru, jakna se našla u jednom komisionu u Los Anđelesu. Tamo su je slučajno pronašli neki obožavaoci, koji su bili ogorčeni što Eilish nije zadržala njihovu lijepu poruku. Nekim donatorima to nije zasmetalo, već su stali u odbranu Eilish na Instagramu. „Treba zamisliti koliko bi ogroman trebao njen ormar, kada bi sakukupljala sve poklone svojih obožavalaca“, napisali su, uz poruku da je oni još uvijek vole.

To bi trebalo biti utješno za Eilish, jer je njena nova pjesma “Everything I Wanted”, „Sve što sam željela“, inspirisana noćnom morom, u kojoj pjevačica počini samoubistvo, za što baš nikoga nije ni briga.

(spiegel)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)