Kao staro vino

Pedeset je danas, kao nekada dvadeset.

Da li se radi o eliksiru mladosti, ili ljekarima za ljepotu, ove hollywoodske zvijezde pokazuju prije svega: Sa nihovih 50+ nisu za staro gvožđe.

Liz Hurley

Ova Britanka se sa njenih 54 ne treba ni iza koga sakrivati, niti to radi! Instagram je slavi zbog njenih fotografija u bikiniju.

“Božanstveno”, jedan od komentara ispod ove fotografije, a drugi dodaje: “Baš kao dobro vino, sa godinama postaje sve bolja”.

Halle Berry

Bond djevojka (53) dokazuje kako se vitkost i šlank figura u pedesetim godinama održavaju znojem na treninzima. Ona sama bi radije bila malo okruglija i kaže kako se najprivlačnijom osjećala tokom trudnoće.

Salma Hayek

53. rođendan je ne interesuje ni malo, i tom prilikom je rekla kratko: “Da, sutra punim 53. Dakle, šta onda? Uz drski seksi post na instagramu. A dodala je jednu staru tajnu, koju je čula od bake: “Koža se najbolje odmara tokom sna. A zašto bih onda morala raniti ranom zorom?”

Renee Zelweger

Imati šlank noge, nije ni najmanji problem za Renee Zelweger. U najnovijem filmu, portše nekadašnju seksi ikonu Judy Garland. Njeni fanovi je smatraju lijepom, ali se ona, ipak, tu i tamo podvrgne nekoj korekciji, ili u najmanju ruku našprica usne.

Gwen Stefani

“Dont speak”, da ali šta se treba još dodati ovom knap outfitu, osim reći wow! Čini se da ni “No Doubt” pjevačica jednostavno ne stari. Uzgred: Pjevačica je poznata po svojoj svijetlo plavoj frizuri. A u stvari, prirodna boja kose joj je smeđa.

Jennifer Lopez

La Lopez (50) nosila je Versace model dva puta. Prvi put 2000. godine, i nedavno. Za Versace show obukla je ponovo isti model sa dubokim dekolteom. Jedina razlika. Prije 19 godina haljina je imala rukave, koje je ovog puta Donatella Versace ispustila. Ali, J.Lo. čini se,  nije se ni malo promijenila. Jednostavno, još uvijek Wow žena!

Cate Blanchett

Ona je, takođ, jedna od mladolikih pedesetogodišnjakinja. Na slici u prilogu, pozirala je slavnoj fotografkinji Annie Leibovitz. Šta je njena tajna vječite mladosti? “Penis kozmetika”! Upravo tako je rekla i dodaje: “Sandra Bullock i ja smo posjetile kozmetičarku Georgiu Louise u New Yorku. Ona radi tretman ženama sa nečim što tako naziva, a o čemu se tačno radi ne znamo ni nas dvije.

Možde je tako ime dobila po svom posebnom mirisu. A Sandy je to nazvala tim imenom? objasnila je Cate u jednom intervjuu.

(bild)

Lj.G.

(NovaSloboda.ba)