Ispod palmi preko praznika

Praznici bi ustvari trebali da budu festival ljubavi, ipak mnogima stvaraju visok nivo stresa.

Neke promi ličnosti moraju raditi preko praznika, drugi žuri na željezničku stanicu, kako bi uhvatili voz da stignu do svojih porodica. ili trče u trgovine kako bi u zadnjem trenu kupili neki poklon. A oni, koji ne doživljavaju sve ovo, provode sate u kuhinji, pripremajući svečano jelo.

Jedan broj poznatih ličnosti ne žele sebi da zadaje ovakav program. Umjesto da stoje u kuhinji, radije leže na suncu i pune baterije. Meksiko, Karibi ili Panama, nisu loša alternativa klasičnoj prazničnoj zabavi.

Dok u većem dijelu Evrope nema sunca, a ni snijega, jedan broj prominentnih objavljuje fotografije iz snova sa odmora na dalekim destinacijama.

Kokos na plaži? Hladno piće u bazenu? Sve to na startu!

Janina Uhse (30) njene instagram folowere pomalo čini ljubomornim. Glumica i influencerica je od sredine decembra na putu po srednjoameričkim zemljama. Na početku je, kako piše na Instagramu, imala laganih stomačnih problema. Ali, srećom, brzo je prošlo, Janina je ponovo na nogama i istražuje Panamu. Kako joj se sviđa tamo? Prema njenim Instagram fotografijama, jako, jako dobro.

Prije praznika, Cindy Crawford (53) i njena kćerka model Kaia Gerber (18) sa prijateljima su otišle na meksičko poluostrvo Yucatán. Tamo su se opustile u luksuznom hotelu, prepuštene se uživanju na brojnim bazenima i uz puno joge. Sa energijom koju su tamo prikupila, s lakoćom mogu prebroditi praznike…

Pjevačica Rita Ora (29) praznika provodi sa roditeljima na karipskom ostrvu Sent Barth.

Šta joj je zauzelo najviše prostora u koferu, osim poklona? To bi trebali biti bikiniji i kupaći kostimi! Do sada se svakodnevno pokazivala u novom kupaćem kostimu. St. Barths je vrlo popularna destinacija za odmor među promi ličnostima.

Manekenka Kamila Hansen (27) takođerje izabrala ostrvo kao destinaciju, a kao što se vidi, njen Instagram post, sadrži mnogo sunca. I ne zna se šta čini mnoge ljubomornijim: motivi kao sa razglednice, Karipskih ostrva, ili njen besprijekoran ten?

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda)