Ne mora me svako voljeti

To je naslov šlagera njemačkog party pjevača Michaela Wendlera, ali i gole činjenice njegovog najvećeg hita: veza s vrlo mladom Laurom Müller. Njoj je 19, a njemu 47. Ona voli da se pokazuje oskudnno odjevena, a to već nije bilo daleko od puta do naslovne strane “Playboya”. U novom broju ovog časopisa, Lauri se sada mogu svi diviti u njenom punom sjaju.

Ona za „Playboy“ kaže: „Nisam stidljiva i volim reći šta mislim. Čak i kada je u pitanju seks!”

Prije otprilike godinu dana, širom Njemačke postala je poznata kao prijateljica zvijezde  šlagera Michaela Wendlera. Laura Muller je, pored slika za časopis, govorila i o tome, šta još radi osim što se pojavljuje na naslovnim stranicama tabloida.

Ovom snimcima, manekenka se uvrstila u red sa velikim zvijezdama.

O tome je sama rekla: “Kad pomislim na ikone koje su već krasile ovaj časopis: Marilyn Monroe, Madonna, Naomi Campbell, Pamela Anderson – a sada je došao red i na mene”.

Kako je već duže vremna ova veza polarizovala mišljenja javnosti, sigurno je da Laura neće za ove snimke sigurno dobijati samo pozitivne komentare.

Ona kaže da je i za to spremna: „Trenutno sam sretnija nego ikad i mogu se nositi sa svim tim stvarim. Ne mogu i ne moraju me svi voljeti. Ali, mislim da svaki čovjek zaslužuju poštovanje.”

U početku baš i nije imala samopouzdanja.

“Mrze vas zbog stvari, za koje ne možete ništa učiniti, i to ljudi, koji vas ni ne poznaju. Suočavanje s ovim ogorčenjem, na početku je naravno, teško.“

Pored lijepog izgleda, Laura je svjesna i sigurna u ono čime raspolaže.

(pb)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)