Tako se pravi reklama!

Nakon što je pokazala stražnjicu, Super Bowl flicerka, po zanimanju instagram model, bila je uhapšena.

Od noći sa nedelje na ponedeljak, svima su je puna usta, i oči: Na ovogodišnjem Super Bowlu u Miamiju, flicerka je, zamalo, stigla na teren. Međutim, naglasak je na baš na ovoj riječi, zamalo. Jer, prije nego što je stigla do travnjaka, uhvatilo ju je obezbjeđenje i sa lisicama na rukama izvelo sa stadiona.

Ali, uhvaćena plavuša je uspjela je svojoj namjeri. Uspjela je blagovremeno podignuti haljinu i otkriti svoju sjajnu stražnjicu.

Njena je guza sada svjetski poznata – ali ko je ta žena?

Ona je po zanimanju instagram model, a po imenu Kelly Kay (27).

Nije veliko iznenađenje njen nastup na Super Bowlu: jer, njen instagram profil se sastoji uglavnom od fotografija koji zorno prikazuju ovaj dio njenog tijela. U bikiniju, donjem rublju ili bodyju, ona predstavlja svoje obline kako god gdje može.

Da, prilično je vruć sadržaj koji Kelly Kay može ponuditi, zbog koga se ona, navodno, nada još većem broju sljedbenika.

Jer, Super Bowl, prije svega, znači jedno: mega pozornica koja u televizijskom prenosu očarava više od 800 miliona gledalaca.

Kelly je u prvih nekoliko sati nakon Super Bowla postigla svoj cilj: dok je dan prije finala imala 260.122 pratilaca na Instagramu, sada ih ima već preko 300.000.

Takođe upečatljivo: U svom poslednjem postu, plavuša reklamira “Vitaly Uncensored“.

To je upravo ona erotska web stranica, koju se u junu 2019. godinme reklamirala flicerka Kinsey Wolanski (23), utrčavajući na teren u finalu Lige prvaka.

Tako nekako funkcioniše reklamiranje.

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)