Poslanici SDP-a BiH u Mostaru svakog četvrtka razgovaraće s građanima

U cilju što bolje komunikacije s građanima SDP BiH u Mostaru od četvrtka, 13. februara, pokreće Poslaničku kancelariju  sa sjedištem u prostorijama KO SDP BiH HNK-a, a u njenom radu učestvovaće izabrani poslanici SDP BiH s područja Hercegovine, saopšteno je iz KO SDP-a BiH.

Na ovaj način, SDP nudi građanima, kao i pripadnicima nevladinog sektora, da u direktnoj komunikaciji sa poslanicima SDP BiH u PD PFBiH Lanom Prlić i Ivanom Bobanom, sa poslanicima u DN PF FBiH i Skupštini HNK-a Vesnom Saradžić i Anerom Žuljevićem,  kao i sa poslanikom u Skupštini HNK-a Ismetom Lulićem iznesu konkretne prijedloge, inicijative, i pitanja koje izabrani dužnosnici SDP-a BiH mogu delegirati u parlamentarnim klupama i(li), u slučaju potrebe, zastupati u javnom prostoru.

Ovim putem, SDP saradnjom sa građanima, želieventualno otvoriti niz novih pitanja ,koja trenutno možda nisu u fokusu javnosti , a čije otvaranje ili eventualno rješavanje može predstavljati poboljšanje kvalitete života naših građana.

Poslanička kancelarija biće otvorena svakog četvrtka od 10-13sati na adresi KO SDP BiH HNK, Mostar, ulica Podharem 2.

Iz SDP-a zbog toga pozivaju sve dobronamjerne građane da se slobodno obrate s idejama, prijedlozima, inicijativama i da ih posjete  u najavljenom terminu, kako bi zajednički pokušali pronaći barem dio rješenja za mnoštvo  zajedničkih problema.

(NovaSloboda.ba)