Kod mosta na Tekiji izboden migrant, uhapšena dvojica Marokonaca

Sinoć oko 20,30 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da se u blizini mosta prema naselju Tekija, nalazi nepoznato lice s vidnim povredama iz kojih krvari, saopšteno je iz MUP-a HNK-a.

Patrola policije je na licu mjesta zatekla ekipu Hitne medicinske pomoći, koja je ukazivala pomoć nn licu, najvjerovatnije migrantu, koji je prevezen u bolnicu Južni logor. Dežurni ljekar je konstatovao da je navedeni zadobio više ubodnih rana nanijetih oštrim predmetom, te da se radi o teškim tjelesnim povredama. Isti je zadržan na daljem posmatranju i liječenju.

Operativnim radom, patrola policije je došla do saznanja da se na jednoj adresi na Bulevaru nalaze osobe koje se mogu dovesti u vezu s nanošenjem povreda navedenom licu.

U 23,20 sati, pronađeni su državljani Maroka I. B. (2003.) i J. B. (2003.). Kod I. B. je pronađen nož, a kod J. B. smotuljak sa sadržajem zeljaste materije, koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

Njih dvojica su dovedena u službene prostorije zbog kriminalističke istrage, a pronađeni predmeti su uz potvrdu izuzeti, navodi se u saopštenju MUP-a HNK-a.

(NovaSloboda.ba)