U čemu je problem?

Manekenka Erjona Sulejmani (32) tvrdi da ima “puno” gej fudbalera, i istovremeno otkriva koliko je teško biti Wag žena, supruga fudbalera.

Bivša Wag žena, Erjona Sulejmani senzacionalno je ustvrdila da ima puno gej fudbalera, ali kaže da ne razumije zašto je ta homoseksualnost i dalje problem.

Albanka, koji je ranije bila u braku s bivšim veznjakom Napolija i švicarskim internacionalcem Blerimom Džemailijem (33), govorila je i o zanemarivanju s kojim se suočavaju Wag žene.

Džemaili se razveo od Sulejmanijeve 2018. godine, nakon što je ona izjavila da je njen suprug loš u krevetu, zbog čega su ga njegovi suigrači ismijavali.

Izjavila je: “Seks prije utakmice? Fudbaleri nisu veliki ljubavnici. Radije to rade sami”.

A brineta ljepotica je sada ustvrdila da još ima mnogo zatvorenih fudbalera i dodala: “Ne znam zašto je homoseksualnost još uvijkek problem. Mislim da će se to promijeniti”.

Ona je, takođe, ustvdila da će svog bivšeg uvijek voljeti, jer je otac njihovog sina, ali ga više ne voli kao osobu.

Dodala je: “Upoznala sam svog supruga u vrijeme kada sam postala mis Albanije. Kada mi je rekao da je fudbaler, pomislila sam, joj, ne želim baš da budem s tobom. Danas, kad sam slobodna i sretna žena, tek sam shvatila koliko je težak život supruge fudbalera. Zanemarujete svoj život, mijenjate zemlje, gradove, poslove”.

Slično razmišljanje je podijelila za SunSport uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, gdje je otkrila da će navijati za reprezentaciju svog bivšeg lovera, za Švicarsku.

(SunSport)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)