Napokon oslobođena!

To je baš ono što se prvo pomisli kad se pogledaju ove fotografije Jennifer Aniston. Ne zato što ima 51 godinu, a uz to ima ovakvu figuru. Molim, 51 nije nikakva starost, a ovakva figura zahtijeva, prije svega, jednu pravu disciplinu. Ali, ni u tome nije stvar.

Jennifer Aniston je napokon opuštena. Ta žena, koja se uvijek činila nekako zategnuta, zrači nekom lakoćom, koja nju i ove fotografije čine tako seksi.

Često je bivala previše kruta, perfekcionista – upravo ovaj strašni ideal „Americas Sweethearth“,„Američke drage“. I uvijek ta frizura za koju se često dalo pomisliti da joj je dlijetom uklesana u glavu. Svaka pojedina dlaka stajala joj je savršeno. Čak i kad bi izgledala pomalo neuredno – nikad nije bilo vjetra, i opet je bilo kako je to ona htjela.

A sad, od toga više nema ništa. Jennifer Aniston se oslobodila. Od života, razočaravajućih veza (Justin Theroux … tako prosječan muškarac više nikad nije moguć), a zatim i uloga koje joj nisu odgovarale.

Upravo to se može vidjeti na novim fotografijama koje su se pojavile u sjajnom časopisu “Intervju”. Nikad se ne bih moglo shvatiti hype kod jedne sjajne Rachel u “Friends”. Bila je poput gumene patke, koju stisneš i unaprijed znaš kakav zvuk izlazi.

A onda svi ti filmovi. Bez obzira kako se zvali – bilo što da je Jennifer Aniston igrala, na kraju je to uvijek bila Rachel. Ova hollywoodska trka mogla se vidjeti svaki put: druga uloga, pa druga, i druga. Aniston je učinila sve da dođe do vrha – ali ipak, svaki put je ostajala samo na sredina terena.

A sada je sve drugačije. Otkako je igrala u Apple Plus seriji “Jutarnji šou”. Napokon, više se ne vidi Rachel, već Jennifer. Čak i njena vječna frizura sada postaje njen zaštitni znak, ističe se da može voditi i svoj vlastiti život – a to čini i žena za koju je vezana. Kune se, ne shvata ozbiljno, ima grešaka. A ako ona popije nekoliko pića, hitno morate biti tamo.

Jennifer Aniston napokon prestaje igrati – blista u ulozi Alex Levy. S pravom je za to dobila nagradu SAG. A s pravom je i Brad Pitt stajao iza pozornice za vrijeme ceremonije i gledao svoju bivšu suprugu sa tako divnim pogledom. Na njegovom mjestu, najljepše bi bilo klepnuti je po guzi, u najmanju ruku, kada se pogledaju fotografije u prilogu. A onda opet još jednom. A onda uzeti telefon u ruke i nazvati Jennifer …

(bild)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)