Uz dan zaljubljenih…

Lauren Goodger (33) je na Valentinovo poslala tužnu poruku Marku Wrightu, snimkom u seksi donjem rublju, pri čemu nije ostavila nimalo mjesta mašti.

Bivša Towie je podigla puls mnogima za najromantičniji dan u godini, skidajući gotovo sve sa sebe. Klečeći na krevetu, sa bijelim jastucima oko sebe, zvijezda je na sebi imala donji dio vezan trakama za grudnjak, sve od čipke, želeći da pokaže ono s čime raspolaže.

Uz fotografiju je dodala: “Sretan dan zaljubljenih svima nesretnim budalama, koji su nas izgubili. Haha, samo se šalim, imam sam samo jedog dobrog, koji odgovara svakom dijelu moga tijela”.

Lauren je ovdje mislila na svog slatkog Marka, koga poznaje još iz djetinjstva, i s kojim je provela prve dvije sezone Towieja. Nakom njega je bila sa Jake McLeanom, između 2012. i 2016. godine, a nakon prekida ga je brendirala “otrovnim”.

Nakon toga je zbunila fanove, kada je počela izlaziti sa Joeyjem Morrisonom dok je bio u zatvoru zbog nasilnih prekršaja vezanih za drogu 2016. godine.

Govoreći o toj vezi, rekla je: “Ovo je bila moja najčudnija veza ikada, ali vrlo uzbudljiva i mislim da mi se zato sviđala”.

“Loš momak nikada ne vara, i loš momak je vrlo odan. Oni su snažni porodični ljudi, samo im je pomalo ružna strana.”

Sve tri veze je obilježavala tetovažama, ali ih je također brzo i uklanjala.

Vjerovatno će nekad neko progovoriti koju i o njoj?

(thesun)

Lj. G.

(NovaSloboda)