Vijeća mladih Grada Mostara nudi priliku mladim da postanu dio njihovog tima

Vijeće mladih Grada Mostara je nevladina,  neprofitna i nestranačka organizacija, koja je osnovana 2010.godine na inicijativu Grada Mostara, a čine je članovi 8 omladinskih organizacija s područja Grada Mostara.

Kao krovna organizacija mladih u Gradu Mostaru odlučili su dati priliku novim mladim licima da postanu dio njihovog tima, i to na dvjema funkcijama:

1.) Web master – jedna osoba

2.) Vanjski član VMGM – više osoba

Web master

Ukoliko si mlada osoba, imaš iskustva u vođenju web stranica, imaš iskustva u oblastima grafičkog dizajna, Vijeće mladih Grada Mostara čeka tvoju prijavu. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScE86k9sXHgsPjNvs8aFno8Qb2PCq7ifP69K6kF4IRWjwyMuA/viewform?fbclid=IwAR3W7pIFybhM5zVsxgVb8XOQGi7E4myRUE5_PmnXzIe6HxhnMVowTzxtWBY. Uz popunjenu prijavu svi zainteresirani trebaju poslati CV i motivacijsko pismo na email vijece.mladih.mo@gmail.com, a prijave su otvorene od 1.3. do 15.3.2020.

Vanjski član VMGM

Ukoliko si mlada i ambiciozna osoba, želiš raditi u timu ljudi koji imaju slične ili iste ambicije i želje kao i ti, želiš biti dio velikih projekata i događaja, želiš svoje želje pretvoriti u konkretni projektni plan, Vijeće mladih Grada Mostara čeka tvoju prijavu. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQLHZt5AUNxpGRnWUqHe0PDphyo8GnFHggvUe9F4ITqee6Qg/viewform?fbclid=IwAR1ysI7jTH7XrkmUKJu5Zf9FEIaz5GHZgqNY-PjeXyfvz71PT3WZ3s4xHlA. Prijave su otvorene od 1.3. do 15.3.2020.

Vijeće mladih Grada Mostara stoji na raspolaganju svih zainteresovanim putem maila za više informacija i svakako s veseljem očekuje nove prijave!

(NovaSloboda.ba)