Sve po redu

Janine Pink je svoju jaču stranu pokazivala u reality TV formatima poput “Celebrity Big Brother”,a uskoro i u “Celebrity under Palm Trees”:

I pored svega toga, ne mijenja se. To joj je donijelo stotine hiljada obožavalaca na društvenim mrežama. Otvorenoj prirodi prekrasne Saksonke ne može se odoljeti. A sada se pojavila i na naslovnoj stranici aprilskog broja Playboya, izdanje na njemačkom jeziku.

Nakon snimanja je izjavila kako je uživala čitavo vrijeme, kako zbog ekipe, tako i zbog uslova u kojima su vršili snimanje. “Ja sam dijete sunce, a nije moglo biti ljepše nego na Fuerteventuri”.

Na  fotografijema se dalo primijetiti tetovaža zeca, na što je Janine rekla da je još kao tinejdžer imala skoro sve stvari sa zečijim likom, od olovke do posteljine. “Kad sam imala 16 godina, poželila sam takvu tetovažu i za to dobila saglasnost majke”.

A snimanje za Playboj je došlo kasnije

“Početkom 2019. godine su me pitali kakvi su moji ciljevi u toj godini? Rekla sam: Sudjelovanje u “Celebrity Big Brother” show programu, a poslije toga: Playboy. I baš tako se i desilo”.

Uz to podatak: Bila je pobjednica u „Celebrity Big Brother“.

O sebi kaže: “Mislim da sam i u javnosti onakva kakva jesam, ne pretvaram se”.

Uskoro će se pojaviti i u show programu “Celebrity under Palm Trees”, “Slavni pod palmama” i dodaje da stvarno uživa u takvim eksperimentima.

A nakon toga ?

Vidjeće se!

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda)