Nova zvijezda otvoreno

Najbolja prijateljica Kylie Jenner ponosno je pokazala svoje zanosne obline.

Po svoj prilici, ažuriranje fotografija u bikiniju, nisu svojstvena samo za Kylie Jenner.

Jedna nova zvijezda na društvenim mrežama, po imenu Anastasia “Stassie” Karanikolaou (22) .

Stassie se pojavila na društvenim mrežama na slikama i u videozapisima sa nedavnog putovanja Kylie Jenner na Bahame. Tim snimcima je ažurirala svoj instagram profil, a njen poslednji post joj je donio ogroman uspjeh, jer je njime dostigla cifru od 7 miliona pratilaca na toj platformi.

Stassie se pokazala sa dvije fotografije. Na obe su plavuša vidi kako uživa u osvježenju pod tušem, dok je svoje zavidne obline u smjestila u teeny mini sićušni zeleni bikini. Na prvoj fotografiji Stassie prikazana na snimku s prednje strane dok kapljice vode kližu niz njeno tijelo, a na drugom snimku straga, pokazala je svu raskoš onoga s čim raspolaže.

Stassie vrlo često na svom instagram profilu dijeli slike i videozapise svojih treninga i svakodnevnih obroka. Trudi se da promoviše zdrav način života, kako bi inspirisala sljedbenike da i sami počnu trenirati. Stassie je, takođe, bila potpuno otvorena kada su u pitanju njene estetske operacije, te je zbog njene iskrenosti mnogi poštuju.

Ona javnosti ne šalje nerealnu sliku svog izgleda, već sa svojim sljedbenicima otvoreno dijeli sve estetske tretmane koje je imala. Stassie se ne stidi svojih odluka, te je zbog toga cijenjena zvijezda društvenih mreža.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)