Na istim koordinatama

Dua Lipa prikazala svoj tonirani izgled u kompletu sa razdraganim prugama duginih boja, na podijeljenim snimcima iz backstagea, u Sydneya Mardi Grasu.

Sydney Mardi Gras je završena priča, ali Dua Lipa je ostala svježe u sjećanju, nakon što je slike postavila na Instagram.

Pjevačica, koja je nastupila na službenoj paradi i festivalu ponosa u februaru, podijelila je dva svoja snimka, ostavši na istim koordinatama, bojama duge, koju je nosila i na pozornici.

Karakteristični kroj, od suknje do vrha, sa visokim strukom i koketiranim detaljima, visoko prepoznatljiv outfit je skrenuo pažnju na tonirani izgled Dua.

Dvadesetčetvorogodišnjakinja je svom outfitu dodala karirane klizaljke, takođe duginih boja, koje je držale visoko, pa se činilo da ih liže u svom zadnjem snimku iz backstagea.

Čak četiri puta je mijenjala odjeću tokom nastup, kako bi se pokazala u najboljem svjetlu tokom nastupa na pozornici u australijskom Hordern Pavilion.

Zvijezda je iste noći na Instagramu podijelila fotografije u odvažnom ansamblu, upisujući ih s više duginih zastava i riječima: “Just 4U Sydney.”

Na pozornici su joj se pridružili američka zvijezda Kesha, engleski pjevač Sam Smith i brazilska drag ikona Pabllo Vittar.

To je bilo drugo putovanje u Australiju, koje je Dua Lipa obavila u posljednjih šest mjeseci, a prvo je bilo, kada je nastupala na dodjeli nagrada ARIA 2019. Award u novembru.

(dailymail)

Lj. G.

(NocaSloboda.ba)