Žena iz snova

Od griješnice, do zanosno lijepe fitnes vile: Gisele Bündchen se u prošlosti zavaravala uz čizburgere, cigarete i ledenu kafu, a danas je striktno na dijeti i svakodnevno se bavi sportom i jogom

Ona pleše život i oslobađa svoje sretno srce!

Sigurno, kao što je sigurno da dolazi proljeće, supermodel Gisele Bündchen (39) svake godine leti na Kostariku. Ono što se računa mješavinom hormona sreće i užitka: Uprkos ravnom stomaku, Bündchen „ne želi grickati samo listove salate“.

Udala za svog sadašnjeg supruga Toma Bradyja (42), ubrzo nakon prvog vjenčanja.

Jedna porodica, jedan trijumf: Gisele i njena djeca čestitali su Tomu Bradyju njegovu 6. pobjedu u Super Bowlu.

Ona nije samo najbogatiji model na svijetu, ili „Body“, kako ju je  nazvao Aleksander McQueen, ona je i uspješna preduzetnica.

U Brazila, gdje je rođena, Gisele nije puno toga, ali je samo jedno: žena iz snova!

Gisele je najradije sa svojih pet sestara Rachel, Patricia, Rafaela, Graziela i Gabriela, na slici, gledano u smjeru kazaljke na satu.

Svako može činiti nešto normalno, a Gisele može učiniti sve. Jer, tamo gdje se ona nalazi, nalazi se i puno novca.

U 2015. godini, nakon 16 godina rada kao vrhunski, super i mega model, Bündchen se povukla sa modne piste. Gotovo 400 reklamnih kampanja, preko 120 naslovnica časopisa i više od 470 modnih revija povećali su njenu imovinu na 400 miliona eura.

Tokom kratke veze s modnim magnetom Leonardom DiCapriom (45), 2005. godine, naučila je kako ljubav ne djeluje. Tom Brady, šestostruki pobjednik Super Bowla i legenda američkog fudbala, pretvorio je divlju djevojčicu u dubokog filozofa emocija.

O sreći sa ocem njene dvoje dece Vivian (7) i Benjaminom (10), ona kaže: „Kad si slab, moraš biti jak, a kad si jak, možeš biti i slab To je moj brak za mene”.

Gisele je sretna žena i kao takva i danas postavlja standarde. I to ne samo svojim dimenzijama!

Gledana iz svake perspektive, ona je kao nacrtana: Gisele Bündchen je i dalje savršena, sa svojih 1,80 m, a pet godina nakon posljednjeg nastupa na pisti, još uvijek izgleda perfektno.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)