Nastup uprkos koroni: BTS, Billie Eilish, Dua Lipa i još mnogi

U ovom trenutku, zbog Corone, kako za sve nas, tako i za zvijezde znači, moramo ostati kod kuće i praktikovati “Social Distancing”, “društveno distanciranje”. Nekoliko muzičara, poput BTS-a, Billie Eilish i Dua Lipa uprkos tome, odlučili su nastupiti!

BTS, Billie Eilish i Dua Lipa održavaju Corona koncert.

Zbog virusa corone, morali su otkazati gotovo sve omiljene događaje i koncerte. Uprkos tome, sve više zvijezda osmišljava kreativne načine da stupi u kontakt sa svojim fanovima, ili, kao što je slučaj s voditeljem Jamesom Cordenom, kako održati svoje emisije na životu. Zapravo, mnogi muzičar, glumci i drugi umjetnici pojavljuju se u njegovom “The Late Late Show”. Ali, pošto su svi u korona karantin, smislio je nešto novo. Proslavio je sa zvijezdama poput BTS-a, Billie Eilish i Dua Lipa, takozvani “#homefest”. Naravno, svi su nastupali od kuće, putem video linka. Popularni segmenti emisije poput “Carpool Karaoke” također bi trebali izaći u novoj verziji.

Korona osvješćivanje uz pomoć BTS-a, Billie Eilis i Co.

Širom svijeta, bezbroj ljudi, kao i zvijezda, zaraženo je Coronom. Zato su James Corden i njegovi gosti još više su svojim nastupima željeli pokazati koliko je važno ozbiljno shvatiti ovu bolest. Oni, takođe, žele prikupiti donacije za Corona pomoć u programu i, naravno, dobro zabaviti publiku u ovom teškom vremenu.

Počeli su 30. marta na CBS-u u SAD-u. Ali, nakon toga sigurno će se naći njegovi videozapisi na YouTubeu i drugim platformama. Super akcija! 🤩

Pratite nas na Spotify-u za lijepumuziku:

Više vijesti i intervjue sa zvijezdama možete pronaći u trenutnom BRAVO-u, kga možete kupiti na kiosku ili jednostavno naručiti putem interneta u svojoj kući u web trgovini BRAVO!

(Msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)