Bez instagram pauze

Obično se Demi Rose (24) voli predstavljati vrlo slobodno u vanjskom prostoru. Ali, sada se i to mora preispitati.

U vremenima Corone kriz,e više nije moguće neometano se predstavljati na najrazličitijim turističkim destinacijama širom svijeta. A upravo to je Demi najradije voljela raditi.

Ova 24. godišnjakinja se ljuljala gola, u prekrasnom luksuznom odmaralištu, na jarkom suncu, rastopila snježne padine poput golog snježnog zečića na zimskom odmoru i pokazala u tijesnom bikiniju da čak i ako nešto obučete, možete biti gotovo goli.

Ali, sada je gotovo sa putovanjima u najljepša mjesta na zemlji i glamurozni foto snimci koji su se uvijek tamo odvijali.

I šta Demi sada radi? Svoje aktivnosti je prebacila unutra, kao i svi drugi, druži se na sofi sa svojim psima Mocha i Tedom, gleda televiziju i još uvijek se oblači, pardon, skida, za svoje fanove, kojima u svojim Instagram pričama sada prikazuje novi život na kauču.

“Jednostavne stvari prihvatamo zdravo za gotovo”, prokomentarisala je Demi, koja sada, takođe, sjedi kod kuće, komentarišući jednu staru fotografiju u bikiniju, koja je podsjeća na prekrasna vremena slobode.

“Nadam se da ste dobro, svi vi koji ste vani.”, pokazujući kako se unutra ljulja napola gola.

Na jednoj fotografiji, koju je objavila na Instagramu, sjedi u plavim gaćicama za bikini na ljuljački, koja visi nad zatvorenim bazenom. Gore nema ništa, a grudi prekrivena jednom rukom.

Demi ni juednu stvar ne radi pola, a isto tako ne pravi ni (Instagram) pauzu …

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)