Promi korona karantin

Šta rade slavne ličnosti u vrijeme korona krize?

Virusna kriza pretvarila je VIP ličnosti u sasvim obične ljude – sa dosadom. Uhvaćene od korona krize u trokutu frustracije, ležanja i previše slobodnog vremena, čak i zvijezde poput Bastiana Schweinsteigera (35) ili Arnolda Schwarzeneggera (72) čeznu za promjenom.

Ovdje mali pregled onoga šta zvijezde rade između snimanja, okretanja kruga: hrana, šetnja i ljenčarenje…

Arnold Schwarzenegger (72) kaže da mu je na vrh glave slobode zbog virusa. Na svom omiljenom motociklu, Indian Chief, izgrađenom 2009. godine, sa 85 KS, i cijenom od približno 15 hiljada eura, vozi se ulicama Los Angelesa, na najbolji način kao “Easy Rider”. Kod kuće provodi vrijeme sa tri omiljena četveronožna prijatelja: šetlandski poni Viski, magarac Lulu i pseća dama Cherry.

Mariah Carey (50) slavi sebe i život. Budući da je velika zabava na njen rođendan  morala biti otkazana zbog korone, vokalno čudo od pet oktava, proslavila je sama uz pomoć torte branda “Pjenušavi Hip Gold”.

Jessica Alba (38) u potpunosti uživa u vremenu kod kuće! Njeni savjeti protiv bijesa zbog korone među četiri zida: maske za ljepotu, detox čajevi i zabava s djecom i mužem.

Bastian (35) i Ana Sschweinsteiger (32) su kod kuće su u Chicagu, u borbi za primat u kuhinji. Bivši fudbaler na instagramu piše: “Pogodite ko je od nas dvoje bolji kuhar!”

Cristiano Ronaldo (35) trenira zadnju liniju u četvoro. Zajedno sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez (26), napadač Juventusa u kolicima gura blizance Alana Martina i Eva Mariju (2) kroz njegov rodni kraj Funchal, na ostrvu Madeira, u Portugalu.

Demi Moore (57) se izolacija zbog korone polako penje na vrh glave! Srećom, kćerka Tallulah (26) joj je bila u posjeti sa svojim psićem po imenu “Kauboj” i obezbjedila malo zabave u pauzi zbog nesminanja.

Halle Berry (53) prikazuje koronu pečenu na tanjiru. U karantinu se pokazuje sa maramom protiv Flodder-Frize i hranom protiv svakodnevne frustracije! Zahvaljujući ketogenoj ishrani, sa malo ugljikohidrata, ali sa zdravim mastima, ostaje zdrava i vitka.

Alec Baldwin (61) je skinuo cipele! Gonja svog najmlađeg sina Romea (1), bosih nogu kroz pijesak New York Hamptonsa, na7 stepeni. Sa suprugom Hilariom (36) ima još djecu Leonarda (3), Rafaela (4) i Carmen (6).

Annemarie Carpendale (42) izlazi sa svojim sinom na zelene površine Münchena: “Dijete mora biti vani na svježem zraku”, napisala je moderatorica na instagramu, uz slatku fotografiju sa sinom Madsom (2).

(bild)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)