Kraljica drame

Simone Kowalski (22) pobijedila je prošle godine u show programu “Njemački sljedeći topmodel”. Nakon toga je brzo postalo vrlo tiho oko nje. Sada se model vraća na velika vrata sa novim slikama u njemačkom aprilskom izdanju “Playboya”.

Pobjednica se skinula za “Playboy”, ali se i obračunala sa showom  u kome je pobijedila, i u kojem su je uvijek nazivali “kraljicom drame”.

Zašto se sada skinula i napravila ove fotografije? “Želim napomenuti da morate proći kroz teška vremena, čak i ako nemate uvijek željenu podršku” Očito da je ova izjava aluzija na njeno vrijeme u kastingu show kod Heidi Klum?

Kowalski je od samog početka show programa smatrana jednom od favoritkinja u showu, ali je istovremeno obilježena i kao “kraljica drame”, kako je sama rekla. Za to krivi svoju prošlost. “To je imalo veze s mojim fizičkim problemima, kojih me, nažalost, mnogi nisu oslobodili”, rekla je Simone u intervjuu za “Playboy”.

Dok je bila aktivna sportistkinja, otkrivena joj je grešku u trčanju, koja je u početku dovodila do bolova u leđima i grčeva u stopalima, a zatim i do tri operacije. Sve je to trajalo dugo vremena, pa je oko godinu dana bila vezana za krevet ili sjedenje u invalidskim kolicima. Sad joj je puno bolje.

“Mnogo se više brinem o svom zdravlju i ciljano treniram”, kaže Simone, osvrćući se: “Možda sam potcijenila veliki pritisak u lanjskom show programu”.

Sa slikama u “Playboyu” kaže da je ponovo stekla samopouzdanje.

I da je jako zadovoljna”.

(web)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)