Dva broja manje

Kelly Brook (40) skinula se na Malibuu, za seksi snimak na kome pozira u toplessu sa “stiletto” štiklama. Na Instagramu je podijelila fotografiju sa potpisom “Malibu 90.ih”.

Povratna slika pojavila se u vezi sa njenim debitantskim kalendarom od prije 20 godina, na plaži El Matador u Malibuu u Kaliforniji. Pri tome se nije stidjela skinuti rođendansko odijelo, a otkrila je kako joj je nedavni gubitak kilograma dao novo samopouzdanje.

Kelly je za dva broja spustila veličine haljina, nakon što je u oktobru 2018. godine postala ambasadorka Slim Fasta, i dodala kako joj je to bilo potrebno, da bi je podstaklo na promjenu.

Kelly je za Hello!Magazin rekla: „Opet se osjećam u svome starom ja”.

“Prikradala sam se veličini 16. A kad su mi traperice počele postajati uske, pomislila sam da su se smanjile tokom pranja. Definitivno se nisam osjećala zdravo i lijepo, i željla sam se ponovo osjećati dobro”.

Kelly je uvijek voljela svoje “obline i celulit” – bez obzira šta su trolovi govorili o tome – ali i da se “osjeća fantastično” nakon što je prihvatila zdraviji način života.

Počela je brojati kalorije i posjećivati u teretanu, kako bi postigla ciljanu težinu, a uz to je vježbala sa svojim dečkom Jeremyjem Parisijem.

Glumica One Big Happy otkrila je kako se nisu samo trolovi rugali njenom povećanju težine.

Dečko francuske manekenke Jeremy Parisi nazvao ju je “balonom”.

Za The Sun’s Fabulous je 2018. godine rekla: “I moj dečko mi je jednom rekao da izgledam kao mali balon, znači nisu to bili samo trolovi, već i on”.

Sada je konačno zadovoljna. Vidi se iz slika u prilogu.

(thesun)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)