Otkazana turneja

Grupa Little Mix objavila je da je njihova turneja otkazana zbog tekuće korona krize, a gledaoci se pitaju kako mogu dobiti nazad novac, za već kupljene ulaznice?

Little Mix je bend koji obožavaju fanovi širom svijeta. Od svog uspeha na The X Factoru, postali su globalni super starovi, sa pjesmama koje svaki njihov fan voli. Nažalost, predstojeća turneja Little Mix morala je biti otkazana.

„Toliko smo tužne što objavljujemo da moramo otkazati našu nadolazeću britansku ljetnu turneju.

Zdravlje i sigurnost svih naših fanova i kompletne ekipe su nam uvijek prioritet broj jedan. Ukratko, sačekajte na e-mail od svog agenta za prodaju ulaznica. Molimo da ih kontaktirate samo ako do 5. maja ne dobijete njihov e-mail”, rekle su u izjavi objavljenoj na Twitteru, djevojčice iz Little Mixa

U izjavi su djevojke jasno stavile do znanja da će biti dostupne svima onima koji su već kupili ulaznicae za predstavu, ali nisu navele hoće li to biti povrat novca, ili će već kupljene ulaznice važiti za koncert, koji će se dogoditi u neko drugo vrijeme.

Međutim, trenutno, s obzirom na broj koncerata koje se otkazuju u cijeloj zemlji, vjerovatno će postojati mogućnost povrata novca.

Prema njihovom planu, turneja je trebala započeti u junu na pozornicama širom zemlje, a čak su planirale održati koncert i u londonskom Hyde Parku 4. jula.

Nedavno je bend objavio novu pjesmu, Break Up Song, i vjerovatno će je predstaviti uživo tokom nove turneje.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)