Opušteno nakon popuštanja

Sofia Richie (21) pojavila se u malenom bikiniju sa leopad printom na plažu u Malibuu, gdje se dovezla na električnom biciklu. Dan na plaži je provela sa njenim dečkom Scottom Disickom (36). Na ovoj idiličnoj kalifornijskoj lokaciji proveli su se tokom popuštanja mjera pandemije .

Kćerka Lionela Richieja izgledala je senzacionalno, dok je pokazivala svoje tonirane obline u sićušnom bikiniju. Svoju plavu kosu je držala opušteno i tome dodala samo crne sunčane naočale.

Kasnije tokom dana, presvukla se u par bijelih potkošulja i dugih majica.

Na plaži su susreli nekoliko svojih prijatelja, a Sofia i Scott su im se pridružili dok su stajali na plaži u grupnom čavrljanju.

Sofia, instagram senzacija, nastavila je pokazivati svoje biciklističke sposobnosti dok je skakala na električnom biciklu i jurila idiličnom plažom.

Par je u vezi gotovo tri godine, a u septembru 2017. godine prvi put su zajedno izašli u javnost.

Prije Sofie, Scott je bio s Kourtney Kardashian devet godina, od 2006. do 2015. godine, i sa njom ima troje djece, Mason 10, Penelope 7 i Reign 5.

Početkom ove godine Sofia je otkrila da odustaje od Keeping Up With The Kardashians, kako bi se fokusirala na glumačku karijeru.

“Uskoro ću se baviti samo glumom. Odlične stvari mi se događaju i stvarno sam uzbuđena zbog toga. Uloge koje sada čitam nekako su mi slične, tako da mi je lako igrati, a ja stvarno, stvarno uživam u tome”, rekla je sa ushićenjem.

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)