Bikini pozdravi

Zašto je Rita Ora (29) bila hrabra za ovu fotografiju? Ona pozdravlja sunce. A sunce pozdravlja sve nas svojim punim sjajem i toplotom.

Pop zvijezda Rita Ora zagarantovano je prebrodila karantin bez nedostatka vitamina D! Kosovka po rođenju cvrkuće u svom vrtu u Londonu.

Iako se ne može govoriti o nekom velikom “cvrkutanju”, jer je London bio suviše hladan za bikini ovih dana, kada je fotografija objavljena na Instagramu. Termometar se popeo na samo 15 stepeni Celzijusa, ali možda je Velika Britanija navikla na nešto drugo.

“Sunce mi sija u očima. Jutros sam sjedila u svojoj bašti kako bih upila malo vitamina D “, napisala je u postu uz fotografije..

Kao i uvijek, navijači su to vidjeli svako na svoj način! „Tako si lijepa“, piše jedan. Ostali su se više razbacivali poljupcima, srcima i vatrenim osmjesima.

Rita je nedavno izdala novi hit pod naslovom “How To Be Lonely”, “Kako biti usamljen”, a tekst se savršeno uklapa u trenutno vrijeme.

Međutim, ona nije stvarno „usamljena“ u karantinu. Prema pisanju billboard.com, ona vrijeme  provodi sa porodicom.

A kako se čini to donosi i nešto dobro. “Stvarno je osvježavajuće”, rekla je Rita za magazin Chart.

„Nema mnogo ljudi okolo, pa se mogu vrtiti po laptopu i pogledati puno starih ideja, te pokušati dovršiti stvari za koje nikad nisam imala vremena. Imam puno prijatelja, koji su u istom brodu, i koji mi šalju svoje ideje, te jednostavno dopuštamo da se stvari sudare “, kaže Rita.

Ako je tako, onda se njeni fanovi nadaju da će vrijeme usamljenosti potrajati malo duže …

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)